Η εταιρεία

Η dome architects, είναι μία νέα τεχνική εταιρεία μελετών και εφαρμογών.

Δραστηριοποιείται στην μελέτη και κατασκευή τεχνικών και οικοδομικών έργων, βιομηχανικών κτιρίων, τουριστικών εγκαταστάσεων, ανακατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, καταστημάτων και κατοικιών. Παράλληλα αναπτύσσεται σε νέους τομείς, όπως, η ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία, η βιοκλιματική αρχιτεκτονική, η ενεργειακή απόδοση κτιρίων και εγκαταστάσεων καθώς και η πιστοποίηση της Ενεργειακής Απόδοσης κτιρίων με βάση το διεθνές σύστημα BREEAM.

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες της καθώς και τα μέλη που την στελεχώνουν, αναλαμβάνουν να καλύψουν την ιδιαιτερότητα κάθε έργου, με εγγυημένο ποιοτικά αποτέλεσμα και την πιο ανταγωνιστική οικονομικά πρόταση. Από την έναρξη και τα αρχικά στάδια κάθε μελέτης έως και την αποπεράτωση κάθε έργου, μελετάμε και επιλέγουμε μαζί αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες, με έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες σε κάθε είδους απαίτηση, δημιουργώντας το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγγύηση της αξιοπιστίας, της συνέπειας και της ποιότητας που προσφέρουμε είναι οι ίδιοι οι πελάτες μας.


Υπηρεσίες


Μελέτες - Αδειοδοτήσεις
Κατασκευή οικοδομικών και τεχνικών έργων
Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.
Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης
Διεθνής πιστοποίηση κτιρίων

Επικοινωνία

Κ. Καραμανλή 145  Θεσ/νίκη
τηλ. 2310 334566 - 438303
κιν. 6955330081
[email protected]

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση.

Ονοματεπώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Κείμενο


Πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω:

salt-FA172EBC Login-iconLogin